Sørg for gulvafhøvling i København for at undgå ulykker og arbejdsskader!

Når man udfører en gulvafhøvling i København enten privat eller for en virksomhed eller for den sags skyld i en offentlig institution, så er det ofte for at få fjernet de grove problemer ved gulvet, før man kan komme videre med en mere “finere” gulvafslibning, der kan fremkalde en pæn og helt glat overflade.

Og man skal bestemt ikke negligere sådan en gulvafhøvling, for hvis man ikke gør dette i tide, kan det betyde, man skal hen og udskifte gulvet, fordi man ikke har vedligeholdt det, og det er blevet helt ødelagt.

Men det er faktisk en mere ønskværdig situation, end hvad der ellers kan ske i mellemtiden, hvis man forbigår at få lavet en gulvafhøvling!

Dette gælder både på det private marked for almindelige mennesker, i private og offentlige firmaer og i det offentlige såsom ved kommuner og lignende.

Forestil dig for eksempel, at du har så travlt i hverdagen eller på arbejdspladsen, at du ikke noterer dig dit trægulvs stand, så det bare får lov til at forfalde og få slidmærker der, hvor man betræder det mest, men også i krogene, hvor huller kan opstå, eller hele splinter-fælder kommer til.

Det gør måske ikke så meget for de voksne, der har godt med fodtøj på, mens de går rundt på gulvet, men tænk på de små poder, der leger på gulvet med deres bare fødder og hænder og ikke lige tænker over, at der måske er skarpe huller eller en chance for at få en splint i fingeren.

Derfor skal man både huske at slibe gulvene ned derhjemme, på børneværelserne og i legehuset, hvis dette gulv også er af træ.

Ligeledes på arbejdsmarkedet skal man jævnligt have besøg af en gulvafsliber, der kan afhøvle gulvet for en, for sådan et heftigt befærdet gulv kan få meget slid i løbet af en dag, og så er det bare et spørgsmål om tid, før gulvet har huller og revner, som medarbejdere kan falde og slå sig via.