Pakke.dk – send din pakke hurtigt og effektivt og spar på fragtomkostningerne

Fragtomkostninger kan være en dyr post i regnskabet, hvis man som virksomhed eller privatperson sender mange pakker ud. Derfor kan det godt betale sig at sammenligne priser hos forskellige firmaer, der tilbyder forsendelse af pakker til modtagere i Danmark og udlandet. Dermed kan man både spare penge, og samtidig kan man også finde frem til den type levering, der passer en bedst.

Pålidelig forsendelse til konkurrencedygtige priser

Pakke.dk tilbyder pålidelig og effektiv forsendelse til konkurrencedygtige priser. Den smarte prisberegner på hjemmesiden giver dig mulighed for at beregne præcis, hvad du skal betale i fragtomkostninger, før du bestiller forsendelse. Du kan vælge mellem tre typer af forsendelse: Økonomi, Standard eller Express. Det giver mulighed for, at man f.eks. som virksomhed kan vælge den dyre Express-levering, når det er nødvendigt, og i andre tilfælde kan man nøjes med den billige Økonomi-løsning, hvor leveringen tager lidt længere tid, men hvor man til gengæld sparer penge. Standard-leveringen er populær, for der får man både afhentet pakken af en fragtmand, og pakken bliver leveret i løbet af en dag til en favorabel pris.

Få din pakke afhentet

Hvis du ikke selv har tid til at gå på posthuset og indlevere din pakke, så kan du bestille Standard- eller Express-levering, hvor du får afhentet din pakke på din privatadresse eller erhvervsadresse af en fragtmand. Det er en tidsbesparende løsning, som en del kunder foretrækker. Du skal dog selv printe adressemærkat og sætte på din pakke og sørge for at pakke er emballeret korrekt, før den afhentes på det aftale tidspunkt.

Fleksibel og god online-service

Pakke.dk er et firma, som er kendetegnet ved et højt serviceniveau, og både erhvervskunder og privatkunder kan føle sig trygge ved, at deres pakkepost bliver afhentet og leveret til tiden til billige priser. Leveringen sker typisk mellem 1-5 hverdage, og bestilling af forsendelse kan ske online døgnet rundt, hvilket gør det meget fleksibelt for kunderne at bruge Pakke.dk, når de skal sende post ud.