Overvejer du at få høvlet dine gulve?

06 oktober 2021 Steffen Petersen

advertorial

Gulve skal slibes eller høvles, fordi de holder længere, og fordi du kan slippe af med det snavs og skidt, der har ophobet sig. Du kan forsegle gulvene, så de kan modstå slitage, især hvis du har børn eller kæledyr.  Hvis dine gulve trænger til en kærlig hånd, så kan du overveje at få dem afhøvlet. Læs med i dette indlæg og hør mere om gulvafhøvling.

Hvorfor skal du have høvlet dine gulve?

Gulvafhøvling er en proces, der får dine gulve til at holde meget længere og kan være en måde at undgå at skulle udskifte dem på. Det er en god idé at få foretaget gulvafhøvling med et par års mellemrum, men du bør også forsegle dit gulv med en beskyttende fugemasse, hvis du har børn eller kæledyr. Du skal naturligvis også huske at støvsuge dine gulve for at hjælpe med at holde dem rene, men fejning fjerner ikke så meget af snavset og støvet som støvsugning. Derfor kan afhøvling blive en aktualitet på et tidspunkt.

Hvordan fungerer gulvafhøvling?

Først skal dine gulve efterbehandles. Når overfladebehandlingen er fjernet, slibes træet, indtil det er flot og glat. Derefter skal du forsegle gulvet for at beskytte det mod fremtidige skader. Slutresultatet af at få dine gulve høvlet er, at de kommer til at se flotte og nye ud. Den største fordel ved gulvafhøvling er, at det får dine gulve til at holde meget længere. Du kan forlænge deres levetid i op til 10 år, hvilket gør, at du ikke behøver at udskifte dem så hurtigt. Det er også en god måde at opfriske dit hjem på og få det til at se nyt ud på.

Hvordan kan du finde et gulvfirma?

Du skal finde et gulvfirma, der har et godt omdømme, og som har været i branchen i flere år. De bør kunne fremvise anbefalinger fra tidligere kunder samt en udfyldt kontrakt, der beskriver præcist, hvilket arbejde de vil udføre. Desuden skal gulvfirmaet være forsikret for at beskytte dig i tilfælde af, at der sker skader på din ejendom.

Flere Nyheder

Hvad er hypnose?

15 august 2019

Hvad er hypnose?