Når man må bide i græsset og tilkalde et flyttefirma

05 juni 2019 Anders Lundtang Hansen
Når man må bide i græsset og tilkalde et flyttefirma

Det kan ramme en på ens stolthed, når man skal til at flytte for Gud ved hvilken gang, og man sagtens mener, at det kan man da klare selv sammen med nogle venner, leje en lukket trailer, skaffe nogle flyttebajere og lidt pizza, og så er den klaret i løbet af en dag –

– bare for at mærke på kroppen, når man begynder at pakke ned, at selv den her manøvre kræver flere kræfter, end det føles som om tidligere, hvor det var knapt så hårdt.

Da man var ung, kunne man flytte noget nær hele tiden. Det var nærmeste hyggeligt, og selvom man fik sved på panden, så var det da en kærkommen lejlighed for at få lidt motion og faktisk hygge sig sammen med venner og bekendte.

Specielt hvis man sluttede det hele af med en god middag og fest om aftenen – og så var man stadig klar på at tage på arbejde eller på studie dagen efter.

Siden da er man kommet en del op i årene, man har fået en sygdomshistorik, og det værker mere i kroppen, end det gjorde tidligere, men man føler sig da stadig sund og rask, man kan gå rundt og motionere lidt.

Men selvom man husker at løfte korrekt med for eksempel flyttekasserne, så kan man mærke, at ryggen og andre steder i kroppen bare gør alt for ondt til, at man kan overskue sådan en flyttedag igen, også selvom man får assistance fra venner og bekendte.

De er nok også selv kommet op i årene, så måske er den bedste assistance faktisk, at man vælger at hyre et flyttefirma til at klare den opgave for en.

Selvom det kan føles som at sluge ens stolthed, så vil man bagefter takke sig selv for, at man tog det valg, fordi kroppen fik ro og hvile, mens flytningen blev varetaget af kyndige flyttefolk.

Flere Nyheder

Hvad er hypnose?

15 august 2019

Hvad er hypnose?