Lamper i alle størrelser og til alle formål – find dem online

30 maj 2018 Astrid Pedersen
Lamper i alle størrelser og til alle formål - find dem online

Mange danske hjem er forkert belyst. Den rette belysning i hjemmet betyder meget for såvel vores mentale som fysiske velbefindende. For svag belysning ved arbejdsbordet kan betyde overanstrengte øjne med hovedpine, spændinger og træthed til følge – ikke just befordrende for hverken lektielæsningen eller effektiviteten i hjemmekontoret. For direkte belysning ved spisebordet giver sammenknebne øjne og grimme slagskygger. Og lys fra lysstofrør er direkte uegnet som belysning i private hjem, da den konstante summen fra rørene påvirker os ubevidst. Der er faktisk heller ingen grund til at oplyse hjemmet med lysstofrør af økonomiske hensyn – nu om dage er lyskilder så langtidsholdbare, at der ikke er nogen besparelse forbundet dermed.

Find de rette lamper til rummene i dit hjem

Når du skal beslutte dig for, hvilke lamper, du skal investere i, bør du først og fremmest tage i betragtning, hvor og i hvilke situationer, de skal bruges. Det er klart, at en arbejdslampe skal kunne levere et fokuseret lys. Du kan finde særlige lamper, som egner sig til tegnebordet, da lyset fra den ikke kaster så voldsomme skygger, men stadig er klart og ”farveægte” – det vil sige, ikke forvrænger genskinnet fra de pigmenter, du anvender. Til spisebordet skal du bruge en lampe med et blødt, diffust og hyggeligt skær – ikke alt for skarpt og grelt. Det samme gør sig gældende for bordlampen til hyggekrogen eller til børneværelset. Den perfekte lampe opfylder sit formål, og skaber samtidig den stemning, du ønsker.

Køb lamper til alle husets rum online

Uanset hvilke rum, du ønsker ordentligt belyst, kan du finde lamper til formålet i den online shop på andlight.dk. Her finder du et stort udvalg af loftlamper som bordlamper, væglamper, gulvlamper, sengelamper, udendørs lamper, lamper til børneværelset og badeværelset samt pendler og andre pyntelamper. Du kan se alle de forskellige modeller og kollektioner af lamper på andlight.dk

Flere nyheder