Hent for en anden under besøget ved trælasten også

16 februar 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Du kender det nok selv det med, at naboen kigger forbi i tide og utide og skal låne et eller andet materiale af dig, som du egentlig selv havde tænkt dig at skulle bruge.
Men du kan ærligt ikke sige, hvornår du skal bruge det – og det vil også kunne ses, om du talte sandt eller ej, da naboen tit kigger forbi.

Så du ender tit med at give de materialer til naboen, fordi vedkommende vitterligt skal bruge dem til sit næste byggeprojekt.

Og du ved som amen i kirken, at der ikke går længe, og så er selvsamme nabo der også for at låne noget værktøj, og får du har set dig om, så er dit værksted ret så tomt at se på.

Du kan slå to fluer med ét smæk, hvis du tænker dig om næste gang, hvor du skal i din lokale trælast eller dit byggemarked.

Lavpristræ, Trælast, Byggecenter, Træhandel

Besøget i trælasten for naboen kommer dig til gavn

På papiret vil vi gerne gøre gode gerninger for vores medmennesker, men i det rent praktiske kan det blive bøvlet og irriterende for en selv, når det skal eksekveres.

Det kan være sådan noget med, at du skal bruge brædder til dit næste byggeprojekt, og så sniger du dig næsten ud af garagen med din bil med anhængeren bagefter, fordi du ikke vil have, at naboen ser dig, så vedkommende spørger, om du lige gider købe nogle brædder eller andet med til ham.

Men hvis du ved, at han alligevel kommer og “låner” de ting af dig senere, fordi du er langsom med at få dit byggeprojekt fra land, så kunne det måske være smart at købe noget til ham.

Du har jo sådan set plads på anhængeren, så du kan jo tage noget med til ham – så kan du måske nå at påbegynde dit byggeprojekt, så han ikke skal låne dine brædder!

Flere Nyheder