Fysiurgisk massage – godt for helbreddet

09 marts 2021 Astrid Pedersen

Fysiurgisk massage er en særlig massagedisciplin, som benytter en række teknikker baseret på tryk og strøg. En fysiurgisk massør arbejder direkte på muskler og bindevæv, og søger med førnævnte strøg og tryk samt æltende bevægelser at løsne spændinger, knuse myoser og blødgøge muskler og bindevæv.

Med regelmæssig fysiurgisk massage kan du opnå øget smidighed og bevægelighed i muskler og led. Kroppens cirkulation forbedres mærkbart således at den lettere vil kunne skille sig af med eventuelt ophobede affalds stoffer som kan give anledning til inflammation. Og samtidig tilføres musklerne den ilt og næring de har brug for.

Hvor kan jeg få fysiurgisk massage i Århus?

Hvis du er bosat i Århus eller omegn bør du vælge en massør som har klinik eller praksis tæt på din bopæl. På den måde slipper du for at rejse så langt når du skal behandles.

I Højbjerg finder du Dorthe Margrethe Sørensen, som er uddannet og læge eksamineret fysiurgisk massør. Dorthe Margrethe Sørensen har mange års erfaring i behandling af klienter som søger lindring for smerter og spædninger i ryg, nakke eller skuldre, som ønsker at styrke kroppens naturlige forsvar og forebygge skader, eller som ønsker at få hjælpe til at slippe af med stress relateret ubehag i kroppen.

Hos Dorthe Margrethe Sørensen får du en kompetent og kvalificeret behandling som tager udgangspunkt i netop din krops unikke og individuelle dispositioner, under hensyntagen til eventuelle skader og skavanker. Dorthe Margrethe Sørensen lytter til dine ønsker og tilpasser den fysiurgiske massage dine behov. Og så kan Dorthe Margrethe Sørensen hjælpe dig med at udvikle et skema indeholdende daglige øvelser som du selv kan udføre for at forhindre problemer med eksempelvis nakke og skuldre i at opstå på ny.

Du kan læse mere om fysiurgisk massage og bestille en tid til behandling på hjemmesiden dorthemargrethe.dk

Flere Nyheder