Find Filibabba babynest og sengetøj online

18 januar 2021 Astrid Pedersen

Leder du efter udstyr til babys værelse? Så bør du tage et kig på Filibabba.

Hvem er Filibabba?

Filibabba er et dansk produceret designer brand som står bag super lækkert interiør til børneværelset, her under i særdeleshed sengetøj og tilbehør. Kendetegnende for Filibabbas produkter er at de er skabt med kærlighed og omhu – og dette skinner tydeligt igennem.

Når du køber sengetøj, babynests eller lignende hos Filibabba får du et 100% økologisk bæredygtigt og miljø venligt produkt. Derfor kan du med god samvittighed købe børne og baby produkter fra Filibabba og på samme tid være ganske tryg ved at barnets sengetøj ikke indeholder potentielt skadelig kemi.

Det var Filibabba der som nogle af de første producenter lancerede den smarte babynest på det danske marked. Siden har mange danske familier fået øjnene op for dette smarte produkt og dets fortræffeligheder, og babynests fra Filibabba er i dag blandt de mest solgte accessories til børneværelset. Filibabba babynests imødekommer samtlige kvalitets og sikkerhedsmæssige krav inden for området, og du kan derfor være helt tryg ved at bruge den praktiske og hyggelige babynest.

Andre produkter fra Filibabba hos Little Happy

Foruden den fine babynest er Filibabba også leveringsdygtige i lækkert sengetøj samt diverse former for tilbehør til sovetid og pusletid. Du finder for eksempel smarte og behagelige ammepuder i Filibabbas kollektion lige som du kan finde flere varianter af den kendte babynests, her under aktivitets nest og den klassiske sengerand.

Samtlige bomulds produkter fra Filibabba er GOTS certificerede. GOTS står for Global Organic Textile Standard) og indebærer streng kontrol med hele forsynings kæden for at sikre socialt ansvarlig og økologisk bæredygtig produktion. Du har, med andre ord, sikkerhed for at dit Filibabba produkt er fremstillet af de bedste materialer fra de mest troværdige leverandører.

Du kan finde de lækre Filibabba produkter på littlehappy.dk

Flere Nyheder