Få hjælp til køb af bolig fra en kompetent boligadvokat

29 oktober 2019 Astrid Pedersen
Få hjælp til køb af bolig fra en kompetent boligadvokat

Et boligkøb er forbundet med en ikke ubetydelig økonomisk udskrivning, og kan således forfølge dig resten af dit liv. Det anbefales, at du får hjælp fra en boligadvokat, så den største beslutning i dit liv ikke skal gå hen og blive den dårligste.

Hvad kan boligadvokaten hjælpe mig med?

Når du skal købe lejlighed, bør du sætte dig grundigt ind i økonomien i en eventuel boligforening samt diverse referater af generalforsamlinger, som kan afsløre planer i ejendommen, som kan have indflydelse på din fremtidige økonomi. Skal du købe hus, bør du ydermere gennemlæse lokalplaner samt forurenings rapporter fra området. Og det er ikke sikkert, at du har tiden til dette – eller ved, hvad du skal kigge efter. Derfor bør du alliere dig med en boligadvokat, som har 100% styr på den slags.

Hvor finder jeg en dygtig og erfaren boligadvokat?

Det behøver ikke at koste spidsen af en jetjager at få en dygtig boligadvokat til hjælp, når du står for at skulle købe bolig. Du kan for eksempel vælge en løsning, som indeholder alle de standard procedurer, en boligadvokat normalt forestår i denne forbindelse. Hos Eboligadvokat kan du for eksempel til en fast, lav pris købe en boligkøbspakke, som omfatter alle advokatens service ydelser i relation til køb af bolig.

Pakkerne hos Eboligadvokat er særligt tilpasset til dig, der køber enten hus eller lejlighed, og er indrettet til at passe perfekt til henholdsvis andels eller ejer boliger. En boligkøbspakke til køb af ejerlejlighed indeholder for eksempel gennemgang af købsaftalen og alle nødvendige dokumenter, udarbejdelse af eventuelt nødvendige forbehold i handlen, udarbejdelse og anmeldelse af skødet til tinglysning samt udfærdigelse af refusionsopgørelse.

Hvis du skal købe hus, indeholder aftalen tillige rådgivning om eventuel forureningsundersøgelse samt rådgivning om ejerskifteforsikring og husforsikring. Med en boligkøbspakke fra Eboligadvokat er du sikret en fair og tryg behandling, som kan føre dig sikkert i mål med dit boligkøb.

Du kan læse mere, og kontakte Eboligadvokat, på http://eboligadvokat.dk/boligadvokat/ 

 

Flere Nyheder