En tandlæge i Fields på farten

21 september 2019 Anders Lundtang Hansen
En tandlæge i Fields på farten

En tandlæge på farten skal her ikke forstås som en mobil tandlæge, der kommer ud til kunderne eller som i dette tilfælde kunne tænkes at åbne en mobil stand lige i hjertet af Fields i København.

Overskriften skal mere forstås som, at man som klient har mange ting, som man skal ordne i løbet af dagen, og selvom tandlægebesøget ikke er noget, man – forhåbentlig – skal have brug for hver dag, så kan det for nogle mennesker kræver jævnlige besøg.

Selv hvis der ikke er tale om jævnlige besøg, så kan det ofte blive bøvlet, hvis man skal ud til ens fjerntliggende tandlæge, hvor det ligger lidt for langt væk fra, hvor man har ens daglige gang med arbejde, studie, indkøb, venner, motionscenter og videre.

Specielt hvis man kun har offentlig transport til rådighed.

Derfor kan det være en gavnlig idé at få fast tandlæge hos den bedste tandlæge i Fields, så man ikke skal kæmpe med at komme ud til tandlægen, hvis den ligger langt væk.

Og bare fordi man er en tandlæge, som holder til i et indkøbscenter, er det langt fra ensbetydende med, at kvaliteten er noget, der er lavt nede og som foregår i et baglokale til en anden butik.

Mange af den slags servicefag holder også til i butikscentre, såsom psykologer, bedemænd, rejsebureauer med videre.

Det gør de netop af den årsag, at det er her, hvor kunderne er og gør deres daglige indkøb, og hvis man sælger en vare eller en ydelse, som måske ikke er noget, man køber til dagligt, så er det med at være tilstede, hvor kunderne er, så man kan lokke dem til at gøre et ekstra køb end vanligt.

Også selvom det måske netop er en nødvendig ydelse såsom ens tandlægebesøg, så er det måske ikke lige dét, som man går og tænker på til daglig, at man skal have ordnet.

Flere Nyheder